Promocje
Bluza z kapturem biała granatowe wstawki
Bluza z kapturem biała granatowe wstawki
49,50 zł 40,00 zł
RG Kidsstore sukienka różowa panterka
RG Kidsstore sukienka różowa panterka
65,00 zł 50,00 zł
RG Kidsstore sukienka kremowa panterka
RG Kidsstore sukienka kremowa panterka
65,00 zł 50,00 zł
Sukienka z tiulem
Sukienka z tiulem
75,00 zł 60,00 zł
Rampers rozpinany na guziki w kolorze żółtym
Rampers rozpinany na guziki w kolorze żółtym
48,50 zł 40,00 zł
Rampers rozpinany na guziki fioletowy
Rampers rozpinany na guziki fioletowy
48,50 zł 40,00 zł
Bluza z kapturem uniwersalna, czerwona we wzory
Bluza z kapturem uniwersalna, czerwona we wzory
45,00 zł 30,00 zł
Dresy chłopięce moro
Dresy chłopięce moro
80,00 zł 65,00 zł
Kombinezon uniwersalny, czerwony, na zamek
Kombinezon uniwersalny, czerwony, na zamek
60,80 zł 40,80 zł
Bluza z kapturem, długa, odcień czerwieni
Bluza z kapturem, długa, odcień czerwieni
55,00 zł 45,00 zł
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła?

Przy zakupach powyżej 150zł

polityka prywatności RODO

Polityka prywatności serwisu www.maskotka.eu

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych

przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem usług kupna poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Maskotka Jacek Cegła z siedzibą : ul Pogodna 8/8 63-600 Kępno

 NIP 6191013323 REGON 384871734

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne

procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom

nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z

odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o

świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i

aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz

w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania

danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy

stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w

następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego

formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione

osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam

umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich

danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które

może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie

ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich

zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do

dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl